Någon rubrik här

arrow_forward

Att leda andra (Undersida)

Den principiella skillnaden mellan att leda sig själv och att leda andra är att fokus och uppmärksamhet under träningsprogrammet ligger på att bygga, utveckla och motivera team och dess medlemmar.

Ytterst är din roll som chef och ledare att se till att ditt teams arbete blir gjort, att du säkerställer en hög standard på kvalitet och kompetens, och ni kontinuerligt förbättrar de produkter och tjänster, och de system och processer som är involverade i teamets produktion och leverans.

Syftet med programmet ”Att leda andra” är att ledaren skall utveckla sin förmåga att hantera och bemästra nuvarande och kommande operativa utmaningar för sitt team. Programmet skräddarsys utifrån ledarens och teamets behov av utveckling. Ytterst är din roll som chef och ledare att se till att ditt teams arbete blir gjort, att du säkerställer en hög standard på kvalitet och kompetens, och ni kontinuerligt förbättrar de produkter och tjänster, och de system och processer som är involverade i teamets produktion och leverans.

Syftet med programmet ”Att leda andra” är att ledaren skall utveckla sin förmåga att hantera och bemästra nuvarande och kommande operativa utmaningar för sitt team. Programmet skräddarsys utifrån ledarens och teamets behov av utveckling.